Banner

Welke automat maakt uw Lexus weer als nieuw? Kies direct:

Automatten Lexus

Automatten-kopen.nl heeft een scala aan automatten voor alle modellen van Lexus

 

Lexus is sinds 1989 de naam van de luxedivisie van het Toyota-concern. Vooral in de Verenigde Staten en Canada is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Acura, Audi, BMW, Infiniti, Jaguar en Mercedes-Benz.

Het eerste model dat ook in Europa op de markt kwam was de LS 400, een grote limousine met een V8-motor. Techniek en rij-eigenschappen waren concurrerend. In 1993 kwam een ‘kleiner’, sportiever vierdeurs model, de GS 300 met zescilinder motor. Deze auto zag er oorspronkelijker uit door het ontwerp van Giorgetto Giugiaro. Inmiddels zijn beide modellen vervangen. De grote LS 430 borduurde stilistisch voort op zijn voorganger. Met de middenklasser IS 200, de middelgrote SUV RX 400h en de elegante coupé-cabriolet SC 430 sloeg het merk qua vormgeving meer een eigen weg in.

Automatten-kopen.nl heeft voor alle Lexus modellen de automatten in textiel, te weten in de Originele Naaldvilt kwaliteit, zwart afgewerkt met een zwarte festonering. Dit materiaal is 550 gr/m2, wat tezamen met de rug en rand neerkomt op 1710 gr/m2.
De bestuurdersmat heeft een hakstuk wat ingedrukt is tijdens het productieproces. Tevens zijn de matten voorzien van de originele bevestigingssystemen, waardoor de mat niet kan verschuiven en de veiligheid gewaarborgd is.

Tevens zijn de matten te verkrijgen in een Velours kwaliteit, antraciet kleur met een antraciete festonering. Het mattenset heeft een dichtere structuur van velours met een gewicht van 750 gr/m2, wat tezamen met de rug en rand neerkomt op 2250 gr/m2.

Tevens is deze kwaliteit te verkrijgen in de kleuren zwart, rood , blauw en beige.

Als derde mogelijkheid kunt u een rubber mattenset voor uw Lexus kiezen. Dit pasvorm mattenset is verkrijgbaar in zwart, voorzien van de originele bevestigingspunten. Het voordeel van rubber is dat dit zeer slijtvast is en makkelijke te reinigen. voorzien van een opstaande rand van 2 cm waardoor vuil en vocht op de mat blijft.

Naast de matten voor de voorzijde zijn er ook rubber kofferbakschalen te verkrijgen. Deze 100 % pasvorm schalen zijn voorzien van anti-slip motief en hebben een opstaande rand van 4 cm.