Banner

Welke automat maakt uw Jeep weer als nieuw? Kies direct::

Jeep automat nodig ? wij hebben alle modellen automatten Jeep

Automatten-kopen.nl heeft een scala aan automatten Jeep, wij hebben voor alle modellen wel een Jeep automat.

Het oorspronkelijke model Jeep is ontstaan als gevolg van een “ontwerpwedstrijd” uitgeschreven door het Amerikaanse leger. Doel van de wedstrijd was het ontwerp voor een licht (1/4 ton) verkenningsvoertuig. Het leger had een lijst van specificaties opgesteld waaraan het voertuig diende te voldoen. Het voertuig was open uitgevoerd met een naar voren neerklapbaar windscherm (voorruit). Het bood plaats aan een chauffeur en drie passagiers, één voorin en twee achterin, maar kon ook gebruikt worden voor vervoer van allerlei andere zaken. Na de oorlog ging Willys door met het produceren van de Jeep voor het leger. Men produceerde in 1947 de Jeep Jeepster, wat men een vroege voorloper van de SUV kan noemen; het was een auto met het uiterlijk van een Jeep maar met een conventionele achterwielaandrijving. Omdat Willys druk was met de productie voor het leger, werd de productie van de Jeepster stopgezet.

Willys-Overland werd in 1953 overgenomen door Kaiser-Fraser. Tegenwoordig is Jeep een onderdeel van Fiat.

Automatten-kopen.nl heeft voor alle modellen de automatten Jeep in textiel, te weten in de Originele Naaldvilt kwaliteit, zwart afgewerkt met een zwarte festonering. Dit materiaal is 550 gr/m2, wat tezamen met de rug en rand neerkomt op 1710 gr/m2.
De bestuurdersmat heeft een hakstuk wat ingedrukt is tijdens het productieproces. Tevens is de Jeep automat voorzien van de originele bevestigingssystemen, waardoor de mat niet kan verschuiven en de veiligheid gewaarborgd is.

Tevens zijn de matten te verkrijgen in een Velours kwaliteit, antraciet kleur met een antraciete festonering. Het mattenset heeft een dichtere structuur van velours met een gewicht van 750 gr/m2, wat tezamen met de rug en rand neerkomt op 2250 gr/m2.

Tevens is deze kwaliteit te verkrijgen in de kleuren zwart, rood , blauw en beige.

Als derde mogelijkheid kunt u een rubber mattenset voor uw Jeep kiezen. Deze pasvorm set  Jeep automat is verkrijgbaar in zwart, voorzien van de originele bevestigingspunten. Het voordeel van rubber is dat dit zeer slijtvast is en makkelijke te reinigen. voorzien van een opstaande rand van 2 cm waardoor vuil en vocht op de mat blijft.

Naast de automatten Jeep voor de voorzijde zijn er ook rubber kofferbakschalen te verkrijgen. Deze 100 % pasvorm schalen zijn voorzien van anti-slip motief en hebben een opstaande rand van 4 cm.