Banner

Welke automat maakt uw Hyundai weer als nieuw? Kies direct:

Automatten Hyundai, voor alle soorten Hyundai automat kunt u bij ons terecht

Automatten-kopen.nl heeft een scala aan Hyundai automatten, voor alle modellen is er een Hyundai automat bij ons te krijgen.

Hyundai Motor Company werd in 1967 opgericht. Een jaar later werd de productie opgestart met de assemblage van de Ford Cortina. Het duurde bijna 10 jaar, maar in 1976 werd de eerste auto van eigen ontwerp, de Hyundai Pony, geïntroduceerd. Er werd tot 1991 nog veel gebruikgemaakt van buitenlandse motoren en onderdelen. In 1991 kwam de eerste Koreaanse motor op de markt. In 1994 werd voor het eerst meer dan een miljoen voertuigen geproduceerd.

In 1998 volgde de overname van Kia Motors. Kia was in financiële problemen geraakt en de schuldeisers organiseerden een veiling. Vier partijen deden een bod waarvan Hyundai het hoogste.

In 2003 werd voor het eerst meer dan 1 miljoen auto’s geëxporteerd. In belangrijke afzetmarkten opende Hyundai fabrieken, waaronder in Turkije, India en de Volksrepubliek China.

Hyundai Motor Company is de grootste automobielfabrikant in Zuid-Korea. In 2013 produceerde het zo’n 4,7 miljoen voertuigen en had het een wereldmarktaandeel van 6%. In de thuismarkt werden ruim 600.000 voertuigen verkocht, waarmee het een binnenlands marktaandeel heeft van 40%.

Automatten-kopen.nl heeft diverse Hyundai automatten,  zo hebben wij voor alle Hyundia modellen de automatten Hyundai in textiel, te weten in de Originele Naaldvilt kwaliteit, zwart afgewerkt met een zwarte festonering. Dit materiaal is 550 gr/m2, wat tezamen met de rug en rand neerkomt op 1710 gr/m2, deze Hyundai automat is duurzaam en stevig.
De bestuurders automat Hyundai heeft een hakstuk wat ingedrukt is tijdens het productieproces. Tevens zijn de matten voorzien van de originele bevestigingssystemen, waardoor de Hyundai automat niet kan verschuiven en de veiligheid gewaarborgd is.

Tevens zijn de automatten Hyundai te verkrijgen in een Velours kwaliteit, antraciet kleur met een antraciete festonering. Het mattenset heeft een dichtere structuur van velours met een gewicht van 750 gr/m2, wat tezamen met de rug en rand neerkomt op 2250 gr/m2.

Tevens is deze kwaliteit te verkrijgen in de kleuren zwart, rood , blauw en beige.

Als derde mogelijkheid kunt u automatten hyundai kiezen als een rubber mattenset. Dit pasvorm mattenset is verkrijgbaar in zwart, voorzien van de originele bevestigingspunten. Het voordeel van Hyundai automatten van rubber is dat dit zeer slijtvast is en makkelijk te reinigen, voorzien van een opstaande rand van 2 cm waardoor vuil en vocht op de mat blijft.

Naast de automat Hyundai voor de voorzijde zijn er ook rubber kofferbakschalen te verkrijgen. Deze 100 % pasvorm schalen zijn voorzien van anti-slip motief en hebben een opstaande rand van 4 cm. Kijk snel bij de modellen om te zien welke automat hyundai bij uw auto past.